Christiaan Huygensweg 3D, 5151DM Drunen T   073 - 260 06 00 E   info@de-energiespecialist.nl

Wij begrijpen energie in de breedste zin van het woord.
Wij creëren inzicht om de optimale situatie te realiseren
en om vervolgens volledige ontzorging te bieden.

Met de juiste inzichten kun je de juiste beslissingen maken.
Wij zorgen dat de gekozen strategie op de juiste wijze wordt gerealiseerd.
Een goed beheer zorgt voor grip en controle op de energiezaken.

Onze werkwijze

Inzicht
Realisatie
Beheer

De energiescan

Met onze energiescan analyseren wij geheel vrijblijvend en kosteloos jouw huidige overeenkomsten en facturen op kosten en voorwaarden. Zo weet je snel op welke aspecten er een verbeterslag mogelijk is.

Neem contact op

Inkoop energie

Het inkopen van jouw energie kan vaak voordeliger. Maar waar moet je beginnen? De Energiespecialist kijkt graag met je mee naar het beste product en het juiste inkoopmoment en maakt een duidelijke vergelijking. Zo kies je de beste energieleverancier.

Netbeheerkosten

Als energie grootverbruiker heb je ook te maken met kosten voor je gecontracteerde transportvermogen vanuit je regionale netbeheerder. Wij zorgen dat je hiervoor niet te veel betaalt.

Meetkosten

Als grootverbruiker betaal je maandelijks kosten voor de meetdiensten. Door onze collectieve afspraken met gerenommeerdere meetbedrijven kunnen wij een besparing realiseren op deze kosten.

Energiebelasting

Jouw energieleverancier berekent Energiebelasting (EB) en opslag duurzame energie (ODE) op de facturen. Deze belasting kent meerdere teruggave mogelijkheden en vrijstellingen. Wij onderzoeken of besparen mogelijk is en, zo ja, kunnen deze met terugwerkende kracht van maximaal 5 jaar terugvorderen.

Verduurzamen

Het reduceren van CO2-uitstoot is meer dan een doel, het is een must. Als we willen dat volgende generaties in een gezonde omgeving en een fijn klimaat kunnen leven, moeten we daar nú iets aan doen. Wij maken de transitie naar duurzame energievoorziening voor iedere ondernemer toegankelijk.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw energiehuishouding te verduurzamen.

• Energiebesparingsrapport (informatieplicht /EED)
• Energiemonitoring
• Laadpalen
• Power Quality
• LED verlichting
• Slimme meters
• Energie Labeling

Overweegt u zonnepanelen? Kijk dan eens op de website van onze zusteronderneming De Zonspecialist.

Bekijk de website

Groene Energie

Het is mogelijk om je energie te vergroenen en/of te compenseren middels het inkopen van Garanties van Oorsprong (GvO's). Deze certificaten worden ingekocht bij een van onze partners.

Energiemonitoring

Wil je de resultaten en de terugverdientijd van jouw energiebesparende maatregelen volgen? Dat kan met het door het RvO erkende energiebewaking en registratiesysteem (EBS) van De Energiespecialist. Met dit online pakket heb je volledig inzicht in het energieverbruik, de kosten en de CO2-uitstoot van jouw onderneming.

De aanvullende module Digitale Factuurcontrole zorgt voor een geautomatiseerde controle van je energiefacturen.

Contractmanagement

De Energiespecialist zorgt ervoor dat je overeenkomsten up-to-date zijn en attenderen je op gunstige inkoopmomenten. Ook wanneer deze nog ver in de toekomst liggen. Tijdens de looptijd van de overeenkomsten zijn wij jouw eerste aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat leveranciers afspraken nakomen. Zijn er problemen? Wij zorgen voor een oplossing met de leverancier op basis van de gemaakte afspraken.

Trends en ontwikkelingen

De energiemarkt is erg dynamisch, regelmatig krijgen we te maken met wet- en marktwijzigingen. Ook volgen nieuwe ontwikkelingen en trends elkaar in snel tempo op. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ze zoeken altijd naar de nieuwste trends in de markt om onze kennis en service actueel te houden.

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

1
Ervaren team van specialisten

Onze energiespecialisten hebben jarenlange ervaring in de energiemarkt opgedaan bij gerenommeerde energieleveranciers. Nu zitten wij niet tegenover de klant, maar naast de klant.

2
Pro-activiteit

Wij informeren je op belangrijke momenten in de markt. Daarnaast denken wij graag met je mee en dragen wij proactief verbeterpunten voor.

3
Optimaliseren

Met onze kennis en ervaring weten wij op welke manieren jij als ondernemer energiezaken kan optimaliseren. Mede door ons grote netwerk aan leveranciers en partners vinden wij altijd een oplossing.

4
Ontzorging

De energiemarkt kenmerkt zich als een ondoorzichtige en bureaucratische markt. Als verlengstuk van jouw onderneming bieden wij volledige ontzorging in de energiezaken.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Christiaan Huygensweg 3D
5151DM Drunen
T   073 - 260 06 00
E   info@de-energiespecialist.nl

Onze partners

De Zonspecialist 2024 Privacyverklaring Algemene voorwaarden
Realisatie door: Inkoppers