Inzicht

De eerste stap naar besparing is inzicht verkrijgen in uw huidige situatie.  Bij energie is dit niet anders.


De energiespecialist helpt u hierbij met behulp van een energiescan en besparingsonderzoek.

De energiescan:

Als zakelijke klant heeft u te maken met een leverancier, netwerkbeheerder en meetbedrijf, die allemaal een eigen factuur sturen. Deze facturen zijn ondoorzichtig en complex, waardoor u expertise nodig heeft om deze te begrijpen.

 

Met de Energiescan van De Energiespecialist analyseren wij vrijblijvend en kosteloos uw huidige overeenkomsten en facturen op de volgende punten:

  • leverancierskosten
  • contractvoorwaarden
  • netbeheerkosten
  • meetkosten
  • energiebelasting

De resultaten verwerken wij in een besparingsoverzicht. Zo weet u precies op welke kosten en in welke mate u kunt besparen.

Vraag nu de energiescan of besparingsonderzoek aan.

Besparingsonderzoek:

Met de Wet Milieubeheer worden instellingen en bedrijven met een jaarverbruik van minimaal 50.000 kWH of 25.000 m3 verplicht, om energiebesparende maatregelen door te voeren met een terugverdientijd van maximaal 5 jaar. Klik hier voor meer informatie over de wet en milieubeheer.

Om te weten welke maatregelen u dient door te voeren kunt u een besparingsonderzoek laten uitvoeren. In sommige gevallen worden bedrijven verplicht gesteld om een besparingsonderzoek uit te voeren.


Met het besparingsonderzoek van De Energiespecialist onderzoeken
wij uw bedrijfspand aan de hand van de door de RVO erkende maatregelen (circa 70). De resultaten van dit onderzoek verwerken wij in een uitgebreid besparingsrapport, die u kunt overhandigen aan het bevoegd gezag
.

inkoopmoment